Valmistajat

List of all manufacturers


Methyltestogen Calvin Scott 100 tabs [25mg/tab]

Methyltestogen Calvin Scott 100 tabs [25mg/tab]

51,00 €

15% 43,35 €

Saatavuus: Stock

Buy Methyltestogen Calvin Scott (methyltestosterone, android)

Methyltestosterone on synteettinen anabolinen steroidi käytetään laajasti kliinisen lääketieteen. Se on lähinnä johdannainen testosteroni mutta vakaampi. Se on pääasiassa hoidetaan henkilöitä, jotka ovat joko puutos tai puute testosteronin määrää kehossa. Testosteroni on kehityksen kannalta olennaisen tärkeää sukupuolileima ja kasvua elimistössä. Viime vuosikymmenellä, lääke on käytetty myös hoitoon pitkälle edennyt rintasyöpä naisilla.


Farmakologia

Methyltestosterone on yksi vanhimmista käytettävissä suullisen steroideja. Se valmistetaan eri valmistajien ja myydään useissa maissa kuten Yhdysvalloissa On androgeeni huumeiden kohtalaista anabolisia vaikutuksia. Lääketieteessä Methyltestosterone annostellaan päivittäin muutaman kuukauden ajan. Se on osoitettu edistää toisen seksuaalista ominaisuudet ja auttaa myös kasvua elimistössä.


Kehonrakentajat

Methyltestosterone on laajalti käytetty urheilijoiden ja kehonrakentajat. Steroidi on otettu pääasiassa parantaa kehon ja edistää psyyke. Useimmat kehonrakentajat, jotka ottamaan lääkkeen väittävät, että se aiheuttaa spontaania murtuu energia liittyy lisääntynyt aggressiivisuus. Tämä ominaisuus lääkettä käytetään ensisijaisesti painon nostajat ja ammatillinen painijoita. Monet urheilijat väittävät myös, että lääke parantaa niiden kykyä suorittaa liikuntaa intensiivistä tasoilla.

Vaikka lääke voidaan ottaa suun kautta, jotkut urheilijat murskaa tabletteja ja paikka huumeiden alla kielen nopeuttaa imeytymistä. Muutamassa minuutissa saattamisen jälkeen lääkkeen alle kielen, lääke löytyy verenkiertoa. Kuitenkin Methyltestosterone harvoin tuottaa mitään välitöntä vaikutusta ja psyykkiset muutokset väitti uskotaan plasebo vaikutus.
 
Methyltestosterone muunnetaan estrogeenia rasvakudokseen ja aiheuttaa gynekomastia ja nesteen kertymistä. Niinpä jotkut kehonrakentajat ottaa Arimidex tai Tamoksifeeni torjua näitä haittavaikutuksia. Lääke otetaan yleensä muutaman viikon ja sitten kierrättää Arimidex aikana huuhtoutumiskauden vaiheessa.
 
Methyltestosterone ei ole kovin voimakas anabolinen aine ja se on myös usein yhdistetty tyroksiinia tai kasvuhormonia. Painonnousu nähneet Methyltestosterone on asteittaista eikä kovin korostunut. Useimmat kehonrakentajat suosivat tätä lääkettä, koska se ei yleensä lisäävät aggressiivisuutta ja parantaa suorituskykyä lyhytkestoiseen.

 

Side Effects

Kun Methyltestosterone otetaan pieninä annoksina, haittavaikutukset ovat harvinaisia. Kuitenkin pitkäaikainen käyttö tiedetään olevan yhteydessä monipuolinen useita haittavaikutuksia, jotka kaikki ovat palautuvia, kun lääkkeen käyttö lopetetaan. Sillä nainen, joka päättää ottaa Methyltestosterone olemassa virilizing haittavaikutuksia, jotka eivät aina ole palautuvia, kun lääkkeen käyttö lopetetaan. Kuten kaikki anabolisia steroideja, Methyltestosterone on myös useita haittavaikutuksia, johon kuuluu:
pahoinvointi, oksentelu
vatsan krampit, ripuli
turvotus
lisääntynyt / vähentynyt libido
päänsärkyä
akne, rasvainen iho
henkinen muutos kuten viha, masennus, unettomuus
hikoilu
hiustenlähtö
gynekomastia

Kun tekee naisilla, lääke varmasti voi aiheuttaa virilizing vaikutuksia, kuten
 
syventäminen ääni
käheys
liiallinen karvankasvu
klitoriksen suureneminen
epäsäännölliset kuukautiset ajanjakso

 

Annostelu

Methyltestosterone voidaan ottaa suun kautta ja imeytyy nopeasti verenkiertoon.
 
Se on suhteellisen lyhyt puoliintumisaika. Vaikka on suositeltavaa vain kerran päivässä annostelu potilaita, jotkut kehonrakentajat mieluummin kahdesti päivässä. Tämä lisääntynyt annos liittyy myös enemmän sivuvaikutuksia.
 
Methyltestosterone on tyypillisesti otetaan kerran päivässä 3 viikon ajan ja sitten pysähtyi, jotta hypotalamuksen ja kivekset takaisin. Lyhytkestoisia hoitoja on suositeltavaa välttää haittavaikutuksia.

 

Yli annos

Yliannostus Methyltestosterone voi esiintyä, mutta todennäköisesti aiheuta vahinkoa. Lääke ei ole mitään akuutteja komplikaatioita, paitsi tekee sinusta tuntuu crap. Kuitenkin, kun yliannostus on tapahtunut, vierailu ER osasto on suositeltavaa.

 

Väärennös

On olemassa monia fake ja väärennettyjen anaboliset steroidit markkinoilla ja usein ne ovat niiden saastuttamia Methyltestosterone. Methyltestosterone on laajasti käytettävissä ja voidaan helposti sekoittaa muiden steroideja. Valtaosa kehonrakentajat, jotka ostaa anabolisia steroideja alkaen kyberavaruudessa ovat infact ostavat tuotteita, jotka ovat saastuneet kanssa Methyltestosterone. Ja ei ole mitään keinoa tietää, ellei steroidi analysoidaan kemian laboratoriossa.

 

Oikeudellinen

Methyltestosterone on luokiteltu aikataulu 3 huume alle valvottavan aineen Act. Se on saatavana vain lääkärin määräyksestä Yhdysvalloissa. Aio myydä tai jakelu lääke tahansa muu tila on pidettävä laittomina.

 

Varoitus

Henkilöä, joka kuluttaa Methyltestosterone on seurannut terveydenhuollon ammattihenkilö. Anabolisten steroidien voi aiheuttaa kasvua maksaentsyymien. Joitakin harvoja raportteja maksan massojen kehittää henkilöillä, jotka käyttävät anabolisia steroideja pitkään.

 

Seulonta

Kaikki anabolisia steroideja kuten Methyltestosterone on kielletty käytöstä urheilussa. Lääke on aktiivisesti seulotaan virtsaan. Viimeisimmät mittaustekniikat voidaan tunnistaa Methyltestosterone ja sen metaboliitit jopa viikon virtsaan viimeisen annoksen jälkeen.

 

Hinta

Kustannukset Methyltestosterone on melko vaihteleva. Keskimäärin 100 tablettia (25 mg), kustannukset voivat vaihdella 80 dollaria - 120 dollaria.