Valmistajat

List of all manufacturers


Methenogen Calvin Scott 100 tabs [25mg/tab]

Methenogen Calvin Scott 100 tabs [25mg/tab]

223,00 €

15% 189,55 €

Saatavuus: Stock

Buy Methenogen Calvin Scott (methenolone acetate, primobolan)

Primobolan on synteettinen anabolinen steroidi, joka ei ole käyttöä kliinisen lääketieteen ja ei ole valmistettu kohtelu kaikille sairauksia. Se on kokeiltu aiemmin hoitoon hyvin kestävä anemias ja parantaa tuhlaavat nähnyt HIV-potilailla.

 

Primobolan on synteettinen anabolinen steroidi, joka ei ole käyttöä kliinisen lääketieteen ja ei ole valmistettu kohtelu kaikille sairauksia. Se on kokeiltu aiemmin hoitoon hyvin kestävä anemias ja parantaa tuhlaavat nähnyt HIV-potilailla.

 

Primobolan oli aikoinaan Valmistaja lääkeyhtiö Schering AG mutta koska laajoja väärinkäytöksiä ja voimakas sivuvaikutuksia, valmistus tämä lääke on lopetettu, parempi osa viimeisen 2 vuosikymmeniä.

 

Valtaosa Primobolan saatavilla pimeillä markkinoilla tehdään laittomissa laboratorioissa Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

 

Kehonrakentajat

Primobolan on synteettinen anabolinen steroidi hyvin vähän androgeeni ominaisuuksia. Se on laajalti käytetty painatus rakentaa lihasmassaa ja voimaa. Lääke on hidas ja painonnousu on asteittaista. Useimmat kyseisen tuotteen käyttäjät osoittavat, että lihasmassa rakentaa kestää missä tahansa 6-8 viikkoa kehittää. Se on ensisijainen lääke off season. Se toimet ovat samankaltaisia ??Deca Durabolin, mutta tarvitsee käyttää paljon suurempia annoksia.

 

Lääke ei ole yhtä voimakas kuin muut anaboliset steroidit tukahduttamaan synteesi endogeenisen testosteronin kivekset ja siten androgeeni vaikutukset ovat paljon vähemmän.

Primobolan on lievä anabolinen aine, joilla on vähän tai ei androgeeni toimintaa pienillä annoksilla. Lääke tiedetään hitaasti rakentaa proteiinien kun ruokavalio sisältää runsaasti kaloreita. Monet kehonrakentajat yhdistää sen käyttö muiden anabolisten steroidien ja kasvuhormonin. Teho Primobolan on yhä kyseenalainen. On monia henkilöitä, jotka väittävät, että lääke ei tee mitään ja siellä on muutamia, jotka väittävät, että se voi lisätä kehon painoa. Koska kehonrakentajat ottaa niin paljon muiden huumeiden ja täydentää sitä on hyvin vaikea tietää, mikä lääke on todella aiheuttanut painonnousua. Aikaisemmat tutkimukset eläimillä se osoittaa, että ajan myötä Primobolan voi lisätä kehon painoa. On joitakin asiantuntijoita, jotka viittaavat siihen, että Primobolan toimii vain, kun suuria annoksia. Kuitenkin suurina annoksina lääke ei tuota useita voimakkaita haittavaikutuksia, kuten kehitystä rintojen suurentamiseen.

On olemassa useita tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet, että imeytyminen huumeiden mahasta ei ole suuri. Alle 30% on todella imeytyy. Loput lääke hajoaa maksassa. Parantaa tehoa huumeiden, jotkut asiantuntijat osoittavat, että se pitäisi ottaa yhdessä Clomid. Toiset suosittelevat, että Clomid saa ottaa vasta lääkkeen käyttö lopetetaan useisiin jaksoihin.

 

Annostelu

Primobolan on otettu kolmella eri tavalla kehonrakentajat. Jotkut ottaa sen suullisesti, toiset pistää se ja vielä toiset soveltavat sitä paikallisesti iholla. Kaikissa tapauksissa tarkka annos vaikutus on yksinkertaisesti arvaile.

Jos suun kautta, suositeltu annos on 25 mg kerran päivässä. Lääkeaineen määrästä imeytyy verenkiertoon ei ole tiedossa. Jotkut asiantuntijat ehdottavat, että kun ei ole mitään vaikutusta nähtävissä 3-4 viikkoa, annosta tulee nostaa 50 mg seuraavalla kaudella. Jotkut jopa kestää jopa 150 mg päivittäin. Toiset jopa suositella annoksen tulisi perustua paino - 1 mg / kg päivässä. Lääke otetaan 4 viikon ja sitten tauko on toteutettu. Aikana varoaikaa, useimmat kehonrakentajat ottaa joko kasvuhormonia tai tyroksiinia.

Primobolan on saatavana myös öljyinen emulsio injektionestettä. Suositeltu annos on kaikkialla 200-350 mg kaksi kertaa viikossa. Injektio annetaan pakaraan alueella ja voi olla epämiellyttävä. Pistoskohdassa täytyy kääntää, jotta paise muodostumiseen. Injektio tulisi koskaan olla sylissä tai vatsan. Ulompi osa reidet on seuraavaksi yleisin pistoskohdassa.

Koska Primobolan on nopeasti jaotellaan maksan jälkeen suun kautta, monet kehonrakentajat ovat yrittäneet kehittää vaihtoehtoisia tapoja hallinnoida huume. Jotkut ihmiset tekevät suun pillereitä, murskaa niitä ja purkaa niitä erilaisia ??orgaanisia liuottimia. Raakaöljyn uute sekoitetaan sitten öljyn ja sitten levitetään iholle. Kaikki steroideja on kyky imeytyä ihon läpi mutta määrän imeytyminen on hyvin vaihteleva. Monet yksityishenkilöt ovat reseptit talteen Primobolan ja sekoittamalla se cocktail öljyjä, vitamiineja ja ravinteita, suurin osa perustuu hyvin vähän tieteen ja paljon romutus tieteellistä tietoa.

Jotkut yksilöt väittävät, että elpyminen loukkaantumisen jälkeen nopeasti, kun ajankohtainen Primobolan sovelletaan sivuston trauman. Kuitenkin kaikissa näissä tapauksissa, laatu ja puhtaus Primobolan on epäilty.

Painonnousu nähneet Primobolan on hieman nopeammin, kun ruokavalio on täydennetty korkea kaloreita. Vaikka on olemassa monia pyöräily hoito, jokaisella on omat yksilölliset hoito. Yksi asia huomata tästä huume on, että se ei aina tuota samaa vaikutusta kunkin yksittäisen. Syyt tähän ovat tiedossa, mutta uskotaan liittyvän fake huumeita tai saastuneet tuotteet.

 

Naiset

Vaikka on olemassa raportit, jotka Primobolan voi polttaa rasvaa, tämä thermogenic ole katsottu huumeiden vaan pikemminkin intensiteetin harjoituksen. Pienillä annoksilla, Primobolan ei aiheuta virilization, mutta suurempia annoksia Nämä vaikutukset ovat ilmeisiä. Primobolan on myös laajasti käytössä naisille, koska se ei aiheuta tarpeetonta vedenpidättäjinä.

 

Sivuvaikutukset

Ei ole tietokannan haittavaikutuksia, koska lääke ei ole koskaan hyväksytty käytettäväksi ihmisillä. Kuitenkin kyselyitä kehonrakentajat osoittavat, että lääke on yleensä turvallista ja haittavaikutukset ovat harvinaisia. Yleisimmin raportoituja haittavaikutuksia Primobolan ovat seuraavat:

yleistynyt väsymys
pahoinvointi, oksentelu
vatsan kouristelua
mielialan muutoksia-masennus, viha
akne, rasvainen iho
säilyttäminen kehon veden
rintojen suureneminen

Suurin osa näistä haittavaikutuksista ohi, kun lääke lopetetaan.

 

Detection

Primobolan on pitkä puoliintumisaika. Aikaisemmat tutkimustulokset osoittavat, että se voi pysyä elimistössä 5 päivää ja on helppo havaita virtsasta jopa 3-8 viikkoa. Lääke on säännöllisesti testannut kaikkia urheilujärjestöjä. Koska se on todettu virtsasta pitkiä aikoja, huumeita käytetään vain preseason.

 

Saatavuus

Primobolan ei ole helppoa saada edes pimeillä markkinoilla. Huumeiden yksinkertaisesti ole valmistettu enää. On olemassa muutamia laittomia laboratorioita, jotka tekevät tuote-vaan puhtaus ja laatu on kyseenalainen. Muutama vuosi sitten paljon Primobolan oli salakuljetettu idästä, Meksikossa ja Euroopassa on ollut lukemattomia raportteja väärennettyjen tuotteiden. Hinta yksi tabletti (25 mg) sanotaan maksaa noin $ 2 - 4 dollaria. Monet jopa myydä 100 mg injektiopulloa injektionestettä hintaan € 50-10.

On joitakin kehonrakentajat, jotka saavat anabolisia steroideja etsimällä tiloilla, jotka syöttävät heidän karjansa näiden lääkkeiden kanssa. Ne kuluttavat vain kanoja ja muita eläimiä, jotka on aiemmin ruiskutetaan Primobolan. Kuitenkin urheilijoita, jotka kuluttavat tällaista lihaa sisältävien hormonit ovat aina riski havaitsemiseen myös.

 

Oikeudellinen

Primobolan on luokiteltu aikataulu 3 huume alle valvottavan aineen toimia. Se ei ole käyttöä kliinisen lääketieteen ja hallussapito, jakelu tai myynti huumausaineen laitonta.

Lopullinen neuvoni: todellinen Primobolan ei ole enää käytössä, säästää rahaa ostaa joitakin muita anabolisia steroideja tai vielä parempaa-go puhtaana.