Valmistajat

List of all manufacturers


Methangen Calvin Scott 100 tabs [10mg/tab]

Methangen Calvin Scott 100 tabs [10mg/tab]

29,00 €

15% 24,65 €

Saatavuus: Stock

Buy Methangen Calvin Scott (methandienone)

Dianabol on synteettinen steroidi hyvin samankaltainen rakenteeltaan testosteronia. Se on yksi vanhimmista anabolisia steroideja on laittomien huumeiden markkinoilla. Anaboliset ominaisuudet lääkettä ei nopeasti tajusi pian sen jälkeen se on valmistettu. Se oli synteettisesti ensimmäisen vuonna 1958 samaan aikaan, kun myrkyllisyyttä steroideja ei arvostettu.

 

Itseasiassa, se oli ensimmäinen markkinoitu lihasten kasvua agentti ja laajalti käytetty 60-luvulla ja 70-luvulla. Seuraavan vuosikymmenen aikana, lääke osoittautui menestykseksi monet urheilijat ja kehonrakentajat, mutta pian sivuvaikutuksia lääkkeen ilmeni.

 

Kaikkialla maailmassa, kehonrakentajat valitti vakavia haittavaikutuksia, ja oli monia tapauksia maksavaurioita raportoitu. Pian lääkkeen hankittu huono maine ja lääketieteessä sen käyttö kesti vain pari vuosikymmentä. Huumeiden kokeiltiin hoitona hedelmättömyyttä, lihasten kuihtumista ja jotkut kestävät anemias. 90-luvun alussa, FDA lopulta kielsi huumeiden tarkoitettu ihmisille. Lääke ei enää valmisteta kaikkialla Pohjois-Amerikassa ja suurimmassa osassa Eurooppaa. Valtaosa Dianabol saatavilla tänään valmistetaan Meksikossa, Kaakkois-Aasiassa ja Kiinassa. Laatu ja puhtaus valmistelut eivät ole vieläkään tiedossa.


Farmakologia

Dianabol on käytetty laajalti monet urheilijat, ammatillinen filmitähdet ja kehonrakentajat. 60-luvulla ja 70-luvuilla ei ollut lakeja estää ketään käyttämästä tätä lääkettä. Lääke ei ole kunnollinen anabolisia, kun niitä käytetään lyhytaikaisesti. Suurilla annoksilla, se myös hallussaan androgeeni toimintaa. Se johtaa nopeasti rakentaa proteiineja massaa ja voimaa yli pari kuukautta, se on todettu toimimaan maksassa, munuaisissa, aivoissa ja jopa sydämen. Tutkimukset osoittavat, että se parantaa liikunta suorituskyvyn säilyttämällä happea punasolujen ja vähentää solujen hengitys. Lääke on myös metaboloituu aromataasientsyymi vuonna rasvakudokseen estrogeenin. Vaikka siinä on joitakin myönteisiä vaikutuksia, kuten lisäämään lihasmassaa, sen vaikutus sydänlihakseen voi johtaa liialliseen laajentumista sydämen. Tämä johtaa usein sydämen vajaatoimintaa tai sydänkohtaus.

 

Kehonrakentajat

Dianabol on edelleen laajalti käytetty urheilijoiden kaikissa urheilulajeissa. Lääke on yhdistetty useita muita lääkkeitä laajentaa laitoksen rakentaminen prosessi. Annos dianabol vaihtelee 10-100 mg / vrk 4-6 viikkoa. Useimmat yksityishenkilöt nähdä tuloksen jälkeen 4 viikkoa. On kuitenkin suositeltavaa, että lääke ei saa käyttää yli 4 viikkoa kerrallaan. On usein yhdessä muiden anabolisten hormonien kuten Equipose, Anavar tai Winstrol voimistavan vaikutuksia.

 

Aloitusannos noviisi kehonrakentaja tulisi 10mg/day ja tämä olisi vähitellen kasvoi toinen sykli. Lääke on myös muunnetaan estrogeeni suurilla annoksilla. Aikana huuhtoutumista vaiheessa jotkut kehonrakentajat lisätä Clomid tai Nolvadex jotta hoito säilyttää testosteronitaso on korkea. Lisäksi Clomid minimoi myös rintojen suurentamiseen ja veden säilyttäminen.
 
Painonnousu on asteittaista ja huolimatta siitä, mitä väitetään internetissä ei ole akuuttia lihoa. Varhainen painonnousu on yleensä vedestä ja natriumin retentio eikä rakentaa proteiinia. Nähdäksesi hyötyy dianabol, täytyy ottaa lääkkeen vähintään 4-8 viikkoa. Dianabol ei tulisi ottaa kaudella, koska se on korostunut sivuvaikutuksia. Lääkkeen käyttö tulee aloittaa hitaasti aikana off season ja jatkui pienillä annoksilla.
 
Tärkeintä on muistaa, kun minkään anabolinen steroidi on täydentämään ruokavaliota korkea kaloreita. Osa painonnousu nähnyt Dianabol johtuu nesteen kertyminen. Useimmat kehonrakentajat lisää 10-20 naulaa paino yli 4 viikkoa, kun ruokavalio sisältää runsaasti proteiinia.

 

Sivuvaikutukset

Kuten kaikki anabolisia steroideja, Dianabol on erilaisia ??haittavaikutuksia, jotka ovat:

gynekomastia
finni
rasvainen iho
kohonnut verenpaine
hiustenlähtö
menetys libido
impotenssi
kivesten surkastuminen
väsymys
syventäminen ääni
musculanization
hiusten kasvua naisilla

 

Suurin osa näistä haittavaikutuksista ovat harvinaisia, kun lääkettä käytetään lyhytaikaisesti. Kuitenkin arvaamattomia komplikaatioita, kuten keltaisuutta ja sydänkohtauksia on myös raportoitu. Kaikki naiset, jotka kuluttavat tätä lääkettä tulee olla tietoinen virilizing vaikutuksia, joista osa ei välttämättä korjaudu edes lopettamisen jälkeen lääkkeen. Kaikille käyttäjille Dianabol, kun lääke lopetetaan sivuvaikutuksia tehdä käänteinen mutta niin painonnousu.

 

Annos

Annos dianabol on muuttuva-Jotkut suosittelevat alkaen 10 mg / vrk ja hitaasti suurennetaan 40 mg / vrk yli pari kuukautta. Jotkut kehonrakentajat jopa mennä niinkin korkea kuin 100 mg / vrk, mutta haittavaikutukset eivät voi voimistua niin suuria annoksia.
 
Jokainen, Dianabol on suositeltavaa seurata lääkärin kanssa, huume on äärimmäisen voimakkaita sivuvaikutuksia ja voi tuhota maksan. Koska se voi lisätä nesteen kertyminen, tämä voi vaikuttaa sydämeen ja aiheuttaa korkeaa verenpainetta.
 
Dianabol imeytyy nopeasti mahasta ja kestää 3-5 tuntia kehossa. Se on parasta ruuan kanssa ja paljon vettä, jotta vatsan kouristukset. Huolimatta on lyhytkestoinen, lääke voidaan havaita virtsasta jopa 1-2 viikkoa.

 

Saatavuus

On olemassa monia sivustoja Internetissä, jotka väittävät huumeiden mutta kysymys puhtauden edelleen. On monia asiantuntijoita, jotka väittävät, että Dianabol myydä kyberavaruudessa on väärennös, koska sen käytöstä ei ole osoitettu edistää tahansa kehon kasvu. On ollut monia tapauksia, joissa Dianabol on korvattu klenbuteroli tai muita vähemmän voimakas huumeita.
 
Lääke on salakuljetettu USA: han Meksikosta, Eurooppa, Thaimaa ja Venäjä. Meksikossa se myydään kauppanimellä Reforvit-b. Lainvalvonta pitkin Meksikon rajalla on hyvin tietoinen tämän lääkkeen ja aktiivisesti näytön epäilyttävät paketin läpi.
 
Vaikka monet jälleenmyyjät väittävät, että heillä on todellinen tuote, ei yksinkertaisesti ole tapa kertoa jollei jokin analysoi tabletti kemian laboratoriossa. Ja monet laboratoriot ovat testanneet anabolisia pillereitä myydään internetissä ja johtopäätös on yksimielinen - fake tai saastunut.
 
Vaikka ei ole mitään keinoa tietää kuka myy, mitä, se on parasta hakea jälleenmyyjä, joka on hyvämaineinen.

 

Testaus

Dianabol ei käytetä lääketieteessä ja luokitellaan tällä hetkellä torjunta-aineet Toimia Schedule 3 huume. Kaikki urheilujärjestöt ovat kieltäneet sen käytön ja huumeiden aktiivisesti seulotaan virtsaan. Hienostunut testaus järjestelmien saatavilla tänään voi tunnistaa metaboliitteja dianabol virtsaan jopa 4 viikkoa viimeisen annoksen jälkeen.

 

Hinta

Dianabol ei ole kallis jos saat mitä maksat. Keskimäärin kustannukset 500 tablettia (10 mg) on noin 200 dollaria.

 

Oikeudellinen

Dianabol on kiellettyä käyttää kliinisen lääketieteen Pohjois-Amerikassa. Ei vain se ole saatavilla laillisesti, on luokiteltu valvottavia aineita Act ja se tarkoittaa, hallussapito, myynti tai jakelu tämän tuotteen voi johtaa sakkorangaistus ja joutui vankilaan. Tämä varoitus on kaikunut kuuroille korville urheilijoiden keskuudessa, jotka edelleen käyttävät huumeita.

 

Viimeinen sana

Jokaisen, joka haluaa lisätä painoindeksi ei pitäisi valita Dianabol. Lääke ei ole valmistettu enää. Vaikka Dianabol on edelleen valmistetaan joissakin osissa Aasiaa ja Meksikossa, sen puhtaus ja laatu ovat kyseenalaisia. Voit olla turvallisella puolella, kokeile toista tuotetta, joka on helpommin saatavilla ja voidaan tarkastaa