Valmistajat

List of all manufacturers


T3 - Cytogen Calvin Scott 100 tabs [50mcg/tab]

T3 - Cytogen Calvin Scott 100 tabs [50mcg/tab]

29,00 €

15% 24,65 €

Saatavuus: Stock

Buy T3 - Cytogen Calvin Scott (liothyronine sodium)

Kilpirauhashormonit ovat luonnollisesti syntetisoidaan kehossamme, mutta koska molekyylit eivät ole monimutkaisia, Monet lääkeyhtiöt tekevät synteettisiä erilaisia ??hormoneja. On olemassa kahdenlaisia ??kilpirauhashormonien-T4 tunnetaan tyroksiini ja T3 tunnetaan liothyronine. Molemmat valmistetaan ja säilytetään kilpirauhanen.

 

Kilpirauhasen hormoni lääkeyritykset ovat saatu 2 tapaa .- joko johdettu eläinten kilpirauhanen (naudan tai lampaan lähteistä) tai synteettisten. Yhdysvalloissa sisältö ja määrä jodia kilpirauhasen valmistelussa on hyvin säänneltyä.

 

Cytomel (liothyronine natrium) on saatavana sekä tabletteina tai suola luonnossa esiintyvä kilpirauhasen hormoni. T3 on monta kertaa tehokkaampi että T4

 

Farmakologia

Miten kilpirauhashormonit oikeastaan ??työtä ei oikeastaan ??tunneta vaan heidän toimintansa liittyy lukemattomia biokemiallisia muutoksia soluissa. Kilpirauhashormonit yleensä saadaan energiaa yksittäisiä. Ne lisäävät kulutusta kehon hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja, plus ne lisäävät hapenkulutusta. Yksilöt, jotka ottavat kilpirauhashormonin on yleensä korkeampi pohjapinta aineenvaihdunta kiihtyy. Kilpirauhashormonit vaikuttavat lähes kaikkien elinten elimistöön, myös aivoihin. Voi vain arvostaa merkitys kilpirauhashormonin kun noudattaa potilailla, jotka ovat puutteellisia hormoni.

 

Annostelu

Kilpirauhashormonin imeytyy mahasta verenkiertoon. Vaikutus alkaa melko nopeasti ja esiintyy yleensä muutaman tunnin. Huippu toimintaa hormoni kuitenkin voi kestää useita päiviä. Kilpirauhashormonin yleensä pysyy kehossa muutaman päivän kuluttua kerta. Yksi syy miksi kilpirauhashormonin pysyy kehossa muutaman päivän, että veressä se sitoutuu albumiiniin ja on suojattu jaottelu maksassa.

 

Indikaatiot kilpirauhashormonin

koska korvaushoitoon potilailla, joilla on kilpirauhasen
koska korvaushoitoon potilailla, joilla on ollut kilpirauhasen pois leikkauksen aikana
potilailla, joilla on struuma ja kilpirauhasen kyhmyt
diagnostisia agentit tukahduttaminen, jotka tehdään epäillään kilpirauhasen liikatoimintaa vuodesta kilpirauhasen autonomian.

 

Niille potilaille, joille on allerginen joko sian-tai naudanlihaa kilpirauhasen, Cytomel (liothyronine natrium) tabletteja voidaan käyttää sijaan.

 

Body Builders ja Painonpudotus

Vuosikymmenien ajan sekä amatööri urheilijat ovat väärin kilpirauhashormonin laihtua. Koska kilpirauhasen hormoni voi aiheuttaa palamista rasvoja ja hiilihydraatteja, monet ihmiset ovat utlised tämä kyky laihtua ja suoriutumaan paremmin urheilussa. Cytomel on käytetty yksilöiden jokaisessa lajissa. Kilpirauhashormonin otetaan suun kautta 4-6 viikkoa ja sitten pysähtyi vain viikko ennen tapahtumaa. Ei ole epäilystäkään, että Cytomel on erittäin tehokas rasvanpolttaja ja parantaa liikunnan suorituskykyyn. Monet urheilijat raportissa, että lyhytkestoinen käyttö Cytomel voi aiheuttaa painon ja lisääntyvää energiaa.

 

Vaikka tämä voi olla totta, asia on hyvin monimutkainen, koska suurin osa näistä urheilijoista myös laaja valikoima muita lisiä ja hormonien laihtua.

 

Ihmisiä, jotka myyvät Cytomel Internetin mukaan kiinnostuneille laihdutus pitäisi aloittaa huumeiden 25 ug / päivä muutaman viikon ajan. Annosta vain kasvoi 5-10ug/day muutaman viikon aikana. Enimmäisannos Cytomel joita voidaan toteuttaa aiheuttamatta sivuvaikutuksia on noin 100ug/day. Yksilötason tietojen urheilijoille osoittavat, että se vie minne tahansa 6-12 viikkoa laihtua kanssa Cytomel. Tärkeä asia kaikille käyttäjille Cytomel on ymmärtää, että kun lääke lopetetaan, useimmat ihmiset ovat kehittäneet tila kilpirauhasen vajaatoiminta, koska Cytomel on tukahduttanut kilpirauhanen tekemästä luonnollinen hormoni.

 

Joten annos kilpirauhashormonin tulee hitaasti kapeneva muutaman viikon kuukaudella, jotta voidaan kilpirauhanen alkaa toimimaan taas.

On erittäin suositeltavaa, että kaikki henkilöt, jotka aikovat käyttää kilpirauhashormonin off-label häiriöt kuten laihtuminen ottaa yhteys lääkäriin, jotta se on turvallinen.

 

Merkit ja oireet

Liiallinen kilpirauhashormoni voi aiheuttaa monenlaisia ??haittavaikutuksia vaihtelevat:

Päänsärky
Mielialan-ärtyisyys, hermostuneisuus, ahdistuneisuus
Hikoilu
Sydämen rytmihäiriöitä
Sydämentykytys
Rintakipu
Ripuli
Kuukautiskierron väärinkäytöksiä
Sydämen vajaatoiminnan paheneminen
Shokki

 

Massiivinen yliannostus saattaa aiheuttaa oireita muistuttavia kilpirauhasen myrsky. Krooninen liiallinen annos tuottaa oireita hypertyreoosi.

 

Vasta

Kilpirauhashormonin on yleensä vasta-aiheinen henkilöillä, joilla on hoitamaton lisämunuaisen kuorikerroksen vajaatoiminta, hoitamaton kilpirauhasen liikatoimintaa tai on ilmeistä Yliherkkyys aktiivisen tai vieraita ainesosia. Toistaiseksi uskotaan, että tosi allerginen tai yliherkkä reaktioita liothyronine on hyvin harvinaista.

 

Merkit ja oireet

Monet ihmiset tekevät kilpirauhashormonin laihtua. Usein kilpirauhashormonin on yhdistetty muita lisiä tai lääkkeitä. Normaaleilla potilailla, hoitoannoksilla kilpirauhashormonin ovat yleensä tehottomia laihtuminen tekijöille. Paljon suurempia annoksia tarvitaan tuottamaan laihtuminen. Suuret annokset kilpirauhashormonien voi olla hyvin vaarallista ja aiheuttaa hengenvaarallisia oireita. Nämä oireet voivat pahentua läsnäollessa muut aineet kuten efedriiniä tai kasvuhormonin joita käytetään myös laihtuminen täydentää.
 
On olemassa muutamia sairauksia, joissa käyttö kilpirauhashormonin tulee käyttää varoen. Kilpirauhashormonin voi aggarvate lisämunuaisen kuorikerroksen vajaatoiminta ja sekä diabetes ja insipidus. Annos kilpirauhashormonin on säädettävä tällaisissa tilanteissa. Kilpirauhashormonin myös lisää herkkyyttä laitoksen suun kautta hyytymistä ja voi lisätä riskiä yleisen verenvuodon.
 
Kilpirauhashormonin suosittelee myös muiden lääketieteen ammattilaisten hoitoon hedelmättömyyden. On nolla tieteellistä näyttöä, että kilpirauhasen hormoni voi tehdä mitään lapsettomuuteen.
 
Kilpirauhashormonit eivät ole vaarattomia ja voivat aiheuttaa merkittäviä haittavaikutuksia. Yksilöt, jotka ovat huonoja sydämen tai jotka saavat rintakipuja, pitäisi ensin nähdä lääkärintarkastuksessa ennen kilpirauhashormoneja. Kaikissa näissä tapauksissa vain pienin annos kilpirauhashormonin tulisi käyttää.

 

Tasot

Kilpirauhashormonipitoisuus voidaan helposti tarkastaa. Kaikki urheilu virastot mukaan lukien KOK ja WADA rutiininomaisesti tarkistaa kaikki urheilijat esiintyminen kilpirauhashormonien. Käytettävissä radioimmuno määritykset ovat hyvin herkkä ja voi tunnistaa minuutin anounts-hormonin virtsaan.

 

Lääkeyhteisvaikutuksia

Liothyronine voivat olla vuorovaikutuksessa useiden huumeiden, kuten:
 
Oraalisten antikoagulanttien
Insuliinin tai suun diabeteslääkkeitä käyttäviä potilaita
Kolestyramiini
Estrogeeni, ehkäisypillerit
Trisykliset masennuslääkkeet
Digitalis

 

Kaikissa edellä mainituissa tapauksissa, lääkärin vastuulla on varmistaa, että annos kilpirauhashormonin ei ole liiallinen. Kaikki potilaat ottaen kilpirauhashormonin olisi myös säännöllisesti seuraa lääkäri.

 

Yliannostuksen hoidosta

Kun kilpirauhashormonin yliannostuksen epäillään, potilas on otettu sairaalaan. Hormoni tulee keskeyttää, potilasta tulee tarkkailla ja seurata. Useimmat ihmiset, joilla on ollut yliannostus tarvitse pysäyttää hormoni vähintään 4-8 viikkoa, jotta kilpirauhanen elpyä. Ei ole olemassa erityistä vastalääkettä hoitoon kilpirauhasen yliannostuksen-yksinkertaisesti tukihoitoa. Oksentelu ei saa koskaan aiheuttama varten pelko ainetta menee keuhkoihin. Jos yksilö on koomassa, hän / hän voi vaatia väliaikaista mekaaninen ilmanvaihto ICU. Useimmissa tapauksissa neste elvytys, happi ja tarkkailu riittää. Muutamissa tapauksissa, yksi voi olla hallinnoida beeta Beetasalpaajat vähentää sympaattisen asemaan.

 

Annostelu

Liothyronine on saatavana tabletti, joka otetaan kerran päivässä. Annostus liothyronine riippuu siitä, missä määrin hypothyroidism. Liothyronine natrium hoito aloitetaan aina pienimmällä annoksella mahdollista-koska se on suhteellisen alkaa nopeasti. Aloitusannos Cytomel (liothyronine natrium) tablettia on 5 mikrogrammaa / vrk, ja olisi korotettava enintään 5 mikrogrammaa / vrk välein klo 2-3 viikkoa välein. Alkaen suuri annos tai yhtäkkiä annosta suurennettaessa voi pahentaa ennestään sydänsairaus. Useimmissa tapauksissa annoksen välillä 50-75 ug / päivä riittää. Liothyronine on saatavana myös laskimoon ja joskus hoitoon myxedema koomaan. Myxedema koomaan pidetään hengenvaarallinen komplikaatio hypotyreoosi ja edustaa paljon vakavamman puolen kirjo kilpirauhasen sairaus. Tämä ehto on enimmäkseen iäkkäillä potilailla, ja esiintyy yleensä useammin naisilla.
 
Liothyronine on saatavilla 5, 25 ja 50 ug tabletteja. Yhdysvalloissa lääkärin reseptiä tarvitaan L-thyronine.