Valmistajat

List of all manufacturers


Genotropin GoQuick 12mg Pfizer 1 vial [1x36IU] Exp. 12/2020 WITHOUT BOX

Genotropin GoQuick 12mg Pfizer 1 vial [1x36IU] Exp. 12/2020 WITHOUT BOX

235,00 €

40% 141,00 €

Saatavuus: Stock

Buy Genotropin GoQuick 12mg Pfizer 36IU (human growth hormone)

INRODUCTION

Ihmisen kasvuhormoni on luonnossa esiintyvä aine erittyy anterior aivolisäkkeen. On välttämätöntä normaalille kasvulle ja kehitykselle. Kasvuhormonin (GH) erittyy aivolisäkkeen syntymästään lähtien ja huippu noin myöhään murrosiässä. Vuonna toinen vuosikymmenen elämän, tasot kasvuhormonin kääntyivät laskuun. Jo yli 40 vuotta kasvuhormoni on käytettävissä hoitoon tiettyjä sairauksia. Kuitenkin viimeisten 3 vuosikymmentä, kasvuhormoni mania on iskenyt markkinoille ja jokainen haluaa ottaa sen. Keski-ikäiset ja vanhukset näyttävät ajattelevan GH voi kääntää ikääntyminen, teini haluaa rakentaa kehoaan ja urheilijat haluavat tehdä paremmin. Kaikkien huumeiden väärin urheilijat, kasvuhormoni todennäköisesti sijoittuu kolmen parhaan joukkoon.

 

Mitä Ihmisen kasvuhormonin?

Ihmisen kasvuhormoni, lyhennetty HGH, HGH ja GH, on hormoni, joka aktivoi solujen tuotantoa, kasvua ja metabolisia prosesseja ihmiskehossa. Erittyy aivolisäkkeen etulohkon sijaitsee vain sisällä pohjan kallo, GH vastaa työskentelee yhdessä muiden hormoneja elimistöön edistää ja säännellä asianmukaisen ihmisen kasvua ja kehitystä. GH tasot yleensä saavuttamaan kaikkien aikojen ennätys on murrosikä ja merkittävästi laskevan noin 40-vuotiaana.

Kasvuhormonin on helposti saatavilla monista luontaistuotekaupoista ja kylpylät. On myös laajalti saatavilla monista ravinteiden ja vaihtoehtoisten lääkärillä. Kasvuhormonien myydään usein muilla nimillä kuten Genotropin ®, Humatrope ®, Norditropin ®, Nutropin ®, Saizen ®, Serostim ®)

 

Farmakologia

Suurin osa GH käytettävissä on valmistettu geenitekniikalla; kahdenlaisia ??synteettisiä HGH käytettävissä ovat somatropiinin ja somatrem. Molemmat synteettisiä tyypit ovat samankaltaisia ??farmakologisia vaikutuksia. Synteettisiä muotoja kerran pistetään on mahdoton erottaa luonnon GH. Kasvuhormonin vaikuttaa sitoutumalla GH reseptoreihin eri kudoksissa ja stimuloivat eri solujen toimia. GH on useita fysiologisia vaikutuksia, kuten sääntelyn aineenvaihduntaa, ylläpitää neste-ja elektrolyyttitasapainon tasapainottaa lisäämällä luuston ja lihasmassaa. GH tasot ovat yleensä nousivat stressi, unen ja liikunnan.

 

Missä olosuhteissa tehdä GH tasot muuttuvat?

On olemassa muutamia sairauksia, jotka voivat kehittyä jos tasot GH on joko liian alhainen tai liian korkea. Kun liian paljon ihmisen kasvuhormoni laitos voi yli tuottaa soluja aiheuttaen akromegalian, tila, jossa ylisuuria raajojen, nopea ja jatkuva solujen kasvua, ja useita muita vakavia terveydellisiä komplikaatioita, tai aivolisäkkeen gigantismin, jonka äärimmäinen korkeutta Yli eritys GH.
Sairaudet johtuvat GH puutos voi olla vakavia samoin, mikä johtaa erilaisiin lyhytkasvuisia olosuhteita, jotka saattavat vakavasti vaikuttaa yleiseen terveyteen.

 

Hyväksytyissä kliinisissä käyttää GH

FDA on useiden hyväksyttyjen ruiskeena käytettävät valmisteet HGH. Kasvuhormoni on käytössä vain lääkemääräyksellä laillistettu lääkäri. Synteettisesti johdettu (rekombinantti) GH alun perin hyväksyttiin FDA vuonna 1985 hoitoon lyhytkasvuisia johtuu GH puutos (GHD). Seuraavina vuosina, GH jatkoi saada hyväksyntää hoitoon erityisesti kliinisten tilojen aiheuttaa lyhytkasvuisuus ja muut komplikaatiot liittyvät elinikäisen GHD kuten Prader-Willin oireyhtymä, lyhytkasvuisuus aiheuttama krooninen munuaisten vajaatoiminta, Turnerin oireyhtymä, idiopaattinen lyhytkasvuisuus, ja sikiön kasvun hidastumista. FDA on hyväksynyt myös GH terapia hoitona kasvuhormonin vajaus johtuu läsnäolo aivolisäkekasvaimet. Toinen tuore hyväksytty käytettäväksi GH on aikuispotilaiden hoitoon kehittää tuhlaavat oireyhtymä

 

On paljon näyttöä siitä, että injektion GH edellä mainitut häiriöt voivat aiheuttaa:

lisää lihasmassaa ja luun tiheyden
vähentynyt kehon rasvaa
parani mentation
liikunnan lisääminen suorituskykyä
lisääntynyt sydän sietokyky stressi / liikunta

 

Annostelu

GH ei koskaan otetaan suun kautta. On aina annostellaan injektiona-joko ihon alle tai lihakseen. GH toimii melko nopeasti, kun se imeytyy verenkiertoon. Annostelu kasvuhormoni ei vielä täysin tunneta. Tuoreimmat tutkimukset osoittavat sen tulisi perustua IGF monet lääkärit annos se perustuu kehon painoa. Aikuisille annostus on noin 0,01-0,1 mg / painokilo. Tämä annostelu riippuu tuotteen tyypistä ja mihin sitä voidaan käyttää. Hetkellä saatavilla GH joko tulee kuin jauheena tai nestettä. Jauhe liuotetaan suolaliuokseen ennen pistämistä.

 

Haittavaikutuksia kasvuhormonin

GH voi aiheuttaa useita haittavaikutuksia, jotka ovat huolestuttavia. Yleisimpiä ovat:
 
Yleistynyt turvotus
Rannekanavaoireyhtymä
Nivel-ja lihaskivut
Neuropatia (esim. puutuminen ja pistely)
Nostaa veren glukoosipitoisuus

 

Pitääkö vaativat reseptin GH?

GH voidaan laillisesti määrätty edellä mainittujen tarkoitusten hyväksyttiin FDA, mutta monet off-label käyttötarkoituksia hormonin olemassa, kuten urheilullisen suorituksen lumouksen ja anti-aging hoito. Useimmissa tapauksissa off-label käytön, FDA ei ole hyväksynyt GH kohtelua vain, koska mahdolliset hyödyt hoito eivät ole merkittävämpiä kuin mahdolliset riskit muuttamalla kehon tasot GH. Vaikka mainostetut jotkut pitävät ihme ihmelääke, GH mukanaan vakavia haittavaikutuksia että potilaiden on otettava vaarin ennen hoidon aloittamista.

 

Mahdolliset riskit otetaan GH

GH on aina läsnä yliannoksen riskiä, ??joka voi johtaa kehitykseen tuhoisa olosuhteet tuoma liiallinen GH tuotantoa, kuten akromegalia. Koska GH stimuloi solujen kasvua, on olemassa myös riski, että GH voi aktivoida leviämisen toivottuja soluja kuten syöpäsoluja, aiheuttaen sairastua leukemiaan, eturauhasen syöpä, ja pahanlaatuisia kasvaimia kuin käynnissä GH hoitoa. Suhteellisesti vähemmän vakavia sivuvaikutuksia GH ovat nesteen kertyminen, rannekanavaoireyhtymä, nivelkivut, ja tyypin 2 diabetes. Anti-Age harkitsee GH hoito on huolellisesti punnita riskit ja hyödyn hoidosta ennen kuin se päättää seurata läpi mahdollisesti haitallisia hoitoa.

 

Off label käytön

Kehonrakennus

Merkittävä off label käyttää GH on anti ikääntyminen ja kehonrakennus. GH on yksi eniten väärin huumausaineiden urheilijat. Lääke on laajalti saatavilla, mutta on laitonta omistaa tai myydä. Valtaosa kehonrakentaja käyttää koko cocktail huumeiden kanssa HGH. Mikä lääke todella johtaa parempaan kehon on vaikea tietää, koska nämä henkilöt eivät ota niin paljon huumeita. Toinen syy, miksi GH on laajalti väärin monet urheilijoiden koska lääke on hieman vaikea havaita.

 

Tarkka määrä henkilöitä, jotka ottavat GH edelleen tuntematon, mutta aina silloin tällöin satunnaisesti urheilija tunnustaa väärin se.

 

Saat kehonrakentaja, GH ei ole halpaa. Riippuen jossa yksi ostaa ja keneltä, kuukausittaiset kulut voi ajaa missä tahansa alkaen $ 500 - $ 2000. Ja joissakin tapauksissa, GH on väärennös.

 

Anti Aging

Toinen off label käytön GH on pyrkimys jäljellä nuorekas. Monet haluavat kääntää juonteita ja ryppyjä heidän kasvonsa ja ovat kääntyneet kasvuhormonia. Vaikka kaikki hype noin GH, se ei ole hyväksytty anti ikääntyminen hoitoa. Eikä ole todisteita siitä, että se voi kääntää rivejä, ryppyjä tai muuta ihon tekstuuri.

Koska paljon mainostettu menestystä ja suosiota ihmisen kasvuhormonia, tehoton "kopio kissa" hoitoja myydään pääasiassa pilleri muodossa kuparisia tuottaa 70.000.000 dollaria teollisuudelle. Anti-aging "luuserit" maksaa TEN ja kaksikymmentä tuhatta dollaria vuodessa todellinen GH injektionesteisiin, yleisimmin antaa anti-aging klinikalla tai Medical Spa-asetus.

 

Saatavuus

Suurimmalla osalla henkilöistä saavat HGH läpi laittomin keinoin. Joissakin tapauksissa tuote on varastettu apteekeista. Joskus on häikäilemättömiä lääkärit, jotka määrätä sitä off label käytön. GH on myös salakuljetettu Meksikosta ja Euroopasta. On myös monia apteekkien kyberavaruudessa, jotka myyvät GH. Useimmissa tapauksissa internet apteekkien ajetaan lääkäri, joka yksinkertaisesti kirjoittaa reseptiä näkemättä potilasta. Monet yksityishenkilöt ostavat GH tällä tavalla ja sitten myydä se pimeillä markkinoilla.

Vaikka ainoa oikea tapa hallinnoida HG on kautta injektio, on monia ihmisiä, jotka markkinoivat GH kuin spray pilleri tai ajankohtainen geeli. GH molekyyli on vain vähän imeytyy hengitettynä tai sijoitettu alla kielen.

 

Rajoitukset testaus

Synteettinen GH on hyvin vaikea havaita kehossa. Nykyisillä menetelmillä voi havaita GH yli 48 tunnin kuluttua viimeisestä injektiosta ja useimmat urheilijat ovat tietoisia tästä tosiasiasta. Suosikki kysymykseen mihinkään urheilijan tänään ennen kuin hän alkaa tehdä mitään laitonta huumausainekauppaa on jos on testi siitä.

 

Sermorelin

Sermorelin on suhteellisen uusi lääke, joka on väärennetty Kiinassa alkuperäisestä huume, Geref. Sermorelin on biologinen aktiivinen analogi kasvuhormonia vapauttava hormoni (GHRH), joka on tuotettu ihmisen hypotalamuksen edistää tuotannon ja vapautumisen kasvuhormonilla anterior aivolisäkkeen. Sermorelin ei ole havaittu veren tai virtsan jälkeen tietyn ajan. Joten tällä hetkellä asiat ovat status quon kanssa urheilujärjestöjen ja vain dumbest urheilija on aina kiinni GH.

Sermorelin kun sitä annettiin kestää vähintään 3-4 viikkoa töihin ennen kuin vaikutukset ovat ilmeisiä. Se vähitellen rakentaa voimaa ja ei ole lainkaan merkittäviä sivuvaikutuksia kasvuhormonia. Sermorelin on yleensä suunniteltu hoitamaan väestön ikääntymisestä ja ei ole tehokas korvaaja GH. Jos kehosi ei ole GH, sitten Sermorelin tekee hyvin vähän sinulle. Sermorelin maksaa kaikkialla from $ 300 - $ 1000 kuukauden tarvetta.

 

Valvonta-asema

Laajalle levinnyt väärinkäyttö HG on johtanut joihinkin Federal Regulations rajoittamalla se myy ja jakelu. 1990 Anaboliset steroidit Control Act nyt sitä, että kuka tahansa jolla, myynti, jakelu GH on rikoksesta. On vakavia seuraamuksia tällaisten säädösten kuuluu vankilaan ja sakkorangaistus. Maaliskuussa 2007 Bill tuotiin Yhdysvaltain senaatti muuttaa valvottavia lain ja lisää HGH aikataulun III. GH on tällä hetkellä lueteltu Maailman antidopingtoimiston ja Kansainvälisen Olympiakomitean suorituskykyä parantavia huumeiden esto urheilijaa käyttämästä sitä.