Valmistajat

List of all manufacturers


Finasterid PharmaS 28 tabs [5mg/tab]

Finasterid PharmaS 28 tabs [5mg/tab]

49,00 €

20% 39,20 €

Saatavuus: Stock

Buy Finasterid PharmaS (finasteride)

Propecia (finasteridi) käytetään hoitoon Miehille hiustenlähdön (androgeeni hiustenlähtö) miehillä. [Sitä käytetään myös yhdessä Doksatsosiinin eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (BPH).] Finasteride on suun kautta testosteroni tyypin II 5-alfa-reduktaasin estäjä, estämällä entsyymiä, joka muuttaa testosteronin dihydrotestosteroni (DHT). Paikallisesti (päänahassa itse), se on jonkin verran vaikutusta minimoimalla hiustenlähtöä. Yhdessä Nizoral ja spironolaktonin (joka haisee kamalalta, muuten) ja se voi kääntää tappion maltillisesti.

Suun kautta tosin vähentää DHT systeemisesti, joka saattaa vaikuttaa kielteisesti koulutuksen ja sukupuolen asemaan.

Käytetään jaksoissa testosteronin, en usko, että se on huono ollenkaan. Yksi ei yksinkertaisesti haluavat vähemmän DHT kuin normaalisti. Kuten testosteronin määrää järjestelmässä kasvaa, määrä finasteridin tarvitaan pitämään tasoilla alas normaaliin kasvaa. Mielestäni 5 mg / vrk kohtuullisia grammaa viikossa tasolla, ja suhteellisesti vähemmän alemmilla annoksilla testosteronia.

Olen henkilökohtaisesti ei käytä enemmän kuin suositeltu lääke- annoksen, tai 5 mg / vrk. Enemmän ehkä ole turvallinen ja saattaa jossain vaiheessa aiheuttaa DHT tulla poikkeuksellisen alhainen.

Finasteridi on kemiallinen nimi vaikuttava aine Proscar ja Propecia. Proscar ja Propecia ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä Merck & Co. Inc: in Yhdysvalloissa ja / tai muissa maissa.