Valmistajat

List of all manufacturers


Boldenone Undecylenate Bayer 10 amps [10x250mg/1ml]

Boldenone Undecylenate Bayer 10 amps [10x250mg/1ml]

105,00 €

15% 89,25 €

Saatavuus: Stock

Buy Boldenone Undecylenate Bayer (boldenone undecylenate, equipoise)

Vastapaino (Boldenone undecylenate) on anabolinen steroidi myydään monilla muilla nimillä kuten Boldenone, Ganabol ja Ultragan. Se on synteettinen anabolinen steroidi samankaltainen rakenne kuin testosteroni.

 

Lääke on vain suositella käytettäväksi eläinlääketieteessä. Sitä ei ole koskaan hyväksytty käytettäväksi ihmisiin Pohjois-Amerikassa. Boldenone on tullut julkisuuteen lähinnä sen väärinkäyttö kehonrakentajat.

 

Farmakologia

Boldenone on kuten monet muutkin synteettisiä steroideja. Se on voimakas anabolinen aine pienillä annoksilla ja suurilla annoksilla on molempia anabolinen ja androgeeni ominaisuuksia. Pieninä annoksina se voi rakentaa kehoon, kun ruokavalio sisältää runsaasti kaloreita. Kuitenkin, koska se toimii kuten anabolinen steroidi, se voi estää normaalia synteesiä testosteronin kivekset. Tämä voi johtaa vajaatoimintaa spermatogeneesin ja lasku libidon.

 

Kun lääke otetaan suurina annoksina se voi myös muuntaa estrogeenia, joka voi johtaa gynekomastia ja johtaa myös nesteen kertyminen.

 

Eräs toinen ominaisuus vastapaino on, että se voi edistää punasolujen (lisäys punasoluja). Tämän vaikutuksen mekanismia on liittynyt stimuloi erytropoietiinin stimuloiva tekijä, joka sitten stimuloi luuydintä. Lisääntyneet punasoluja, johtaa enemmän hemoglobiini ja enemmän happea kantokyvyn. Equipose, kuten muutkin anaboliset steroidit voivat myös aiheuttaa muutoksia elektrolyyttejä koska sen voimakas mineralokortikoidireseptoreihin ominaisuuksia.

 

Yksi merkittävä negatiivinen ja Equipose, toisin kuin muut analogit, että se voi pysyä elimistössä hyvin pitkään. Se on pitkittynyt puoliintumisaika koska lääke ei jäädä sidottu kudosten ja ei eritelty maksassa. Monet raportit osoittavat, että lääke voidaan havaita niin kauan kuin 12-15 kuukautta ensimmäisen käytön jälkeen.

 

Kehonrakentajat

Miten lääke meni hevosia ihmiselle ei ole todella tuntenut. Mutta tosiasia on, että Boldenone ei ole voimakas anabolinen toiminta ja alhainen androgeeni toimintaa ja on hyödyllinen rakennus painoindeksi. Boldenone voi myös aiheuttaa merkittäviä säilyttäminen veden ja natriumin suurilla annoksilla. Kuten kaikki anabolisia steroideja se lisää typpitase ja proteiinien synteesiä. Huume tunnetaan myös edistää munuaisten ja voi vapauttaa EPO-joka sitten stimuloi synteesissä punasolujen luuytimessä.

 

Tämä johtaa parantaa hapen kantavuus. Vaikka lääke on tarkoitettu vain eläinten käyttöä, monet kehonrakentajat rutiininomaisesti käyttää sitä. Lääke otetaan usein yhdessä muiden anabolisia steroideja. Koska sen pitkä puoliintumisaika, monet kehonrakentajat ottaa lääkkeen aikana off season välttää paljastuminen. Lääke on jatkunut muutaman kuukauden ja sitten pysähtyi, kun urheilu alkaa. Boldenone on myös voimakas ruokahalua kiihottavia.

 

Boldenone ei heti aiheuta painonnousua. Se on paljon hitaampi kuin monet muut anabolisia steroideja. Lihasmassa on tyypillisesti nousi yli 4-8 viikkoa ja on vakaa. Valtaosa kehonrakentajat huomaa painonnousu on kestävämpi ja pitkäkestoisempi jälkeen useita jaksoihin, joista jokainen sykli kestää noin 8 viikkoa. Yksi hyvä asia tässä huume on, että painonnousu on puhdasta lihasmassaa ja eivät liity veteen.

 

Boldenone ei ole lääke pitäisi ottaa aikana aktiivisen urheilun kausi. Se on hyvin pitkä puoliintumisaika ja on helposti havaittavissa kehossa. Valtaosa kehonrakentajat käyttää sitä aikana off season rakentaa irtotavarana. Usein se on yhdessä muiden lääkkeiden kuten Anadrol, Anavar ja Sustanol. Kun ruokavalio on runsaasti kaloreita, kokoa lihaksia voi olla valtavia.

Annostelu

 

Koska lääke ei ole koskaan hyväksytty ihmisille, annos lääkettä on johdettu yksinkertaisesti arvaile. Joku on analysoinut mitä hevoset vaativat kuin yksinkertaisesti ekstrapoloida että annos ihmiselle. Yhteinen annos laitoksen rakentaminen ei ole tiedossa. Se vaihtelee 200-800 mg / viikko. Annossuositus hevosia on noin 1mg/kg 2-3 viikon välein. Useimmat kehonrakentajat hallinnoida noin 400mg/week. Väitetään, että annoksia pienempiä 300mg/week eivät auta lihoa.

 

Boldenone annostellaan lihakseen. Kun muotoilut saatavilla tänään, sitä ei voi ottaa suun kautta. Lääke ruiskutetaan pakaroiden alueelta huolellisesti. Koska lääke tulee niin öljyinen jousitus, ei pitäisi pistää enemmän kuin 4-8 MLS kerrallaan. Suuria määriä nestettä pakaran alueella voi aiheuttaa kipua ja ovat hyvin epämukavaksi. Annos naisten korin on noin 50-75 mg / viikko. Jos pistokset ovat kivuliaita voi suonensisäisesti 2-3 eri sivustoja tai muuttaa annostelua 2-3 kertaa viikossa, sama annos, mutta pienempiä määriä joka toinen päivä.

 

Öljyinen jousitus voi ärsyttää ihoa ja on suositeltavaa, että sivusto käännetään joka viikko. Lisäksi pakarat voi suonensisäisesti osaksi uloimmat osat reidet. Lääke on melko tuskallista kun pistetään sylissä.

 

Side Effects

Boldenone on anabolinen steroidi ja on koko kirjon mahdollisia haittavaikutuksia ovat:

 

Rasvainen iho

Finni

Hiustenlähtö

Mielialan muutokset-aggressio, vainoharhaisuus, masentuneisuus

Vedenpidättäjinä

Turvotus, ödeema

Korkea verenpaine

Väsymys

Gynekomastia suurilla annoksilla

Kivesten surkastuminen

Mahdolliset maksasyöpää

Väsymystä

 

Toisin kuin muut anaboliset steroidit, haittavaikutukset Boldenone tehdä jatkua pitkään senkin jälkeen lääke on pysähtynyt. Jotkut yksilöt on jatkossakin akne ja rasvainen iho kuukausia.

 

Vasta

Vaikka Boldenone ei ole akuutisti myrkyllinen, lääke ei suositella käytettäväksi henkilöille, jotka

 

raskaana

on eturauhasen tai rintasyöpä

on maksasairaus

on sydänsairaus

munuaisten vajaatoiminta

hyperkalsemia

Varoitukset

 

Kaikki anabolisia steroideja tullut varoitus, että ne on mahdollista vahingoittaa maksan, lasku libidon ja kutistuu teidän kivekset. On olemassa lukuisia raportteja, että pitkäaikainen nauttiminen boldenone voi johtaa vaikeisiin muutoksiin seksuaalisen käyttäytymisen ja spontaani muuttuu mielialan. Aggressiivisuus ja väkivaltainen käyttäytyminen on laajasti raportoitu käytön jälkeen useimmat anabolisia steroideja.

 

Yliannostuksen

Kuten useimmat anabolisia steroideja, yli annostus on erittäin epätodennäköistä kanssa boldenone. Vaikka joku olisi ottanut monet pillerit samaan aikaan, suuri ongelma olisi pahoinvointi, oksentelu tai vatsan kouristelua. Joka tapauksessa yksilön pitäisi mennä sairaalaan seurantaan ja tukihoitoa. Koska kaikki anaboliset steroidit voivat vaurioittaa maksaa, mittaus maksaentsyymien on olennaista.

 

Epäpuhtaudet

Hyvin tuottoisaa anabolisten steroidien markkinoilla on johtanut moniin häikäilemättömät myyjät, esp. Internetissä myyntiä petollinen steroideja. Koska lääke on saatavilla vain mustassa pörssissä, monet kuluttajat eivät turvautua vaikka he tietävät on suckered ostamaan väärennettyjä tai väärennetty tuote. Ja on olemassa paljon raportteja väärennettyjen tai saastuneen Boldenone muotoiluja. Yhdysvalloissa boldenone on salakuljetettu Meksikosta, Japanista, Thaimaasta ja Etelä-Amerikassa. Olipa kerran oli tablettia 25 ja 50 mg saatavana sekä nestemäiset valmisteet 50 cc injektiopulloa. On kuitenkin nyt selvää, että tabletteja ei Boldenone mutta sekoitus muita steroideja. Hinta 10 MLS injektiopullo (50mg/ml) keskimäärin noin 50 dollaria - 75 dollaria. Koska väärennettyjä tuotteita ja saastuminen, aina saat huumeiden hyvämaineinen jälleenmyyjä. Kyberavaruudessa on täynnä huijareita, jotka myyvät sinulle roskaa, koska he eivät tiedä, et voi mennä ja valittaa kenellekään tuotteesta ne myyvät sinulle.

 

Ohjaus

Boldenone ei tarkoitettu ihmisille ja FDA on luokitellut tämän huumeiden alle valvottavan aineen Toimia Schedule 3 huume. Lääke on laiton hallussapito, jaella tai henkilökohtaiseen käyttöön.

 

Detection

Boldenone on hyvin pitkä puoliintumisaika ja voi jäädä elimistöön kuukausia tai jopa vuosia. Öljyinen emulsio hakeutuu rasvakudoksiin ja asuu elimistössä kuukausia. Metaboliitit boldenone on löydetty virtsasta 12 kuukautta viimeisen pistoksen jälkeen. Joten täytyy olla suunnitelma ennen kuvaamista tätä lääkettä. Jos aiot kirjoittaa kilpailu lähikuukausina, boldenone on viimeinen lääke tulisi pistää. On parasta varata noviisi Urheilija, joka on juuri aloittamassa ja haluaa rakentaa hänen / hänen ruumiinsa. Lisäksi yksi ei saa ennakoida harjoittamasta Urheilu kyseiseltä ajanjaksolta. Jokainen urheilujärjestö on kieltänyt huumeen käytön ja se on aina tarkistanut virtsaan. Testeissä voi tunnistaa boldenone ja sen metaboliitit.