Producenter

List of all manufacturers


Trenbolone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [200mg/1ml]

Trenbolone Enanthate Injection Genesis 10ml vial [200mg/1ml]

105,00 €

25% 78,75 €

Tilgængelighed: Stock

Buy Trenbolone Enanthate Injection Genesis (trenbolone enanthate)

Kend din Steroid

Den kemiske struktur af trenbolon Enanthate er 17β-hydroxyestra-4, 9, 11-trien-3-one.Its andre navne og udtryk er Tren, Tren Acne, Tren E, Hexahydrobenzylcarbonate Cyclohexylmethylcarbonate, og Fina. Trenbolon Enanthate er produceret af underjordiske laboratorier til at erstatte Parabolan og dens dunkle ester. Dette er en oliebaseret steroid og er som hovedregel anvendes i veterinært øjemed og til bodybuilding og Styrkeløft.

Trenbolon Enanthate er udelukkende bruges til at opbygge styrke og masse. Det er en levedygtig sammensat for dem, der ønsker at gøre minimal injektioner og samtidig bruge en pæn lean-masse til at levere, ikke-aromatizing anabolske.

 

Advarsler og forsigtighedsregler

Trenbolon Enanthate er et steroid, som besidder stærke androgene egenskaber. Svedende og et fald i hjerte-kar-kapacitet er ofte meget omtalt med trenbolon Enanthate brug. Trenbolon Enanthate er ikke egnet til en, der spiller nogen form for sport, der kræver kondition. Svedende er blevet rapporteret meget om natten, med søvnløshed og endda mærkelige drømme kan finde sted. Det anbefales, at vand indtag bør være effektiv, men bruger Trenbolon Enanthate, fordi det har tendens til at medfører tab af vand.

Men, siges det, at Trenbolon Enanthate ikke aromatise, men da østrogen manifesterer progesteron relaterede bivirkninger såsom gynækomasti, bør det være alvorligt holdes for øje, mens stabling med andre androgene anabole steroider, såsom testosteron. Trenbolon Enanthate er også rapporteret til at være meget barsk på HTPA funktion. Desuden er dens opsving også siges at være hårdere end steroider og på grund af dette, er brugen af ​​HCG ofte anbefales.

 

Bruger

Trenbolon Enanthate (Tren) brugere bredt oplever bivirkninger, selvom de kan forvente hurtige gevinster i muskel størrelse og styrke. Den steroid bruges ofte i at skære cyklusser på grund af sin evne til at forårsage hærdning af muskler, og positivt at ændre en persons kropssammensætning. Trenbolon Enanthate siges også at være ansvarlig for et vist niveau af fedt tab, men vi bør ikke stole på stoffet til denne fordel. På grund af sin høje androgene egenskaber, trenbolonacetat Enanthate er egentlig ikke en egnet steroider for at blive besat af kvinder. Det er generelt bruges af sportsfolk og bodyguards. Det kan også forbedre foderudnyttelsen og mineralske absorption i dyr. En sports person rådes til at tage Trenbolon ENANTHAT i begyndelsen af ​​sports-sæsonen og gradvist stak den med andre anabolske steroider.

 

Mekanisme

Trenbolon Enanthate tendens til at obligation til Androgen Receptor meget stærkt, og dette er årsagen til dens fedt-brændende evne og muskeltræning evner. Trenbolon Enanthate brug producerer nye muskelfibre i en betydelig amount.This kan gøres dels ved at øge IGF-1 i muskelvæv og derefter ved at øge den samlede mængde af DNA pr muskel cell.along med en stigning i følsomheden af ​​den muskel satellit til IGF-1 og nogle andre vækstfaktorer). trenbolonacetat Enanthate også øger både proteinsyntesen samt kvælstofretention i muskelvæv og kan binde med (anti-anabolske) glukokortikoid receptor (6-7), hvorfor det aids muskeltræning proces.

 

Side Effects

Trenbolon Enanthate stærkt indvirkninger på endogene testosteron og på grund af denne, af et stimulerende stof som Clomid / Nolvadex og HCG brug er meget anbefales, mens slutter et steroid behandling. Andre kloge, kan der være en hormonel ubalance, for eksempel testikler ikke kan være i stand til at reagere normalt på den genoptagne produktionen af ​​endogene gonadotropiner på grund af en forkrøblede tilstand.

Nogle af de andre almindelige bivirkninger af trenbolon Enanthate er Fedtet hud, aggressiv adfærd, hårtab og høj væskeophobning. En aggressiv adfærd er også rapporteret med en højere dosis af trenbolon Enanthate. Mange atleter har rapporteret, at acnes tendens til at blive vist på deres underarm, overarm, skulder, bryst, ryg, og også i deres ansigt i de tidlige stadier af dette stof er consumption.Women burde strengt modstå det, under alle forhold.

 

Doser

De mest almindelige dosis trenbolon Enanthate ordineret er 200 til 600 mg / uge. Dosis kan ændres efter lægelig rådgivning. Det kan være afhængig af fysisk aktivitet og lag af en person. Dette behøver ikke at være fortsat for omkring 10 uge, da det virker ret hurtigt.