Producenter

List of all manufacturers


Propiosteron PharmARC 6 amps [6x100mg/1ml]

Propiosteron PharmARC 6 amps [6x100mg/1ml]

27,00 €

30% 18,90 €

Tilgængelighed: Stock

Buy Propiosteron PharmARC (testosterone propionate)

Testosteron propionat som Testosteron Cypionate og enanthate er en meget anvendt steroid af mange bodybuildere. Den største forskel mellem testosteron propionat og andre formuleringer er indtræden og varighed af respons.

I det væsentlige, er testosteron meget hurtigere virkende og frigives fra det injicerede sted inden for 3-4 dage. Når optages i blodet forbliver i 24-48 timer. Den kortere virkningsvarighed sammenlignet med de øvrige testosteron formuleringer resulterer også i mindre bivirkninger.

Der er ingen ændring i sin potens, og det virker både som en mild anabolsk og et moderat androgen stof.

Man skal forstå, at virkningerne af testosteron propionat er lidt hurtigere i forhold til de andre analoger af testosteron, men ikke af meget.

De fleste bodybuildere vil se en effekt inden for 3-5 uger efter brug. Der er ingen anabolske steroid eller magiske stof, der kan hjælpe dig med at opbygge kroppen på mindre end 3-4 uger. Mens forhandlere af dette stof gøre en stor postyr om det, bør man ikke glemme, at bivirkningerne af alle testosteron-analoger kan vises, hvis de anvendes i lang tid. Det anbefales, at man ikke bruge nogen testosteron produkt for mere end 4-6 uger ad gangen.

 

Farmakologi

Testosteron er ansvarlig for den normale vækst og udvikling af de mandlige kønsorganer og for opretholdelsen af ​​de sekundære kønskarakterer. Det stof kan påvirke væksten af ​​prostata, testis, sædblærer, penis og pung og også er vigtig for kroppens vækst. Selvom testosteron er en androgen hormon, det gør besidder anabolske egenskaber. Dens anvendelse har vist sig at fremme proteinsyntesen og en positiv nitrogen balance i overværelse af en rig kaloriefattig diæt.

Testosteron har også evnen til at forårsage en svag stigning i produktionen af ​​røde blodlegemer ved at stimulere syntesen af ​​EPO fra nyrerne. Dette resulterer i en stigning i de røde blodlegemer og dermed en stigning i ilt bæreevne.

Når testosteron er taget i længere perioder, det hæmmer frigivelsen af ​​gonadotropiner fra hypofysen gennem en negativ feedback-mekanisme. Ved store doser kan det endda hæmme spermatogenesen.

 

Dosis

Testosteron propionat er frigivet meget hurtigere efter en intramuskulær injektion og forbliver i kroppen i op til 48-72 timer. Det kan påvises i urinen for en meget længere periode. Formuleringen kommer som en esterificeret forberedelse af testosteron, som kun er beregnet til at blive administreret af en intramuskulær injektion. Forestring af testosteron øger virkningsvarigheden af ​​testosteron. Forberedelsen leveres i en farveløs til mild gul suspension af sesamolie. Der er mange atleter, der klager over, at injektion af testosteron propionat i balden området er smertefuldt. Denne smerte kan skyldes injektion af store mængder af stoffet eller udvikling af en byld. Det er bedst at bruge en lav volumen af ​​lægemidlet til injektion og drej til stedet for at forhindre abscesdannelse.
 
Den anbefalede dosis af testosteron propionat for nybegyndere bodybuilder er omkring 50 mg / dag. Der er andre, der starter ved 50-100mg / dag. Og alligevel er der andre, der kombinerer de forskellige testosteron formuleringer i en cocktail. Varigheden af ​​testosteron behandlingen bør begrænses til 4-6 uger for at give mulighed for hypothalamus-hypofyse-aksen og testikler at komme sig.
 
Under udvaskning fase af lægemidlet, tage mange atleter Nolvadex (tamoxifen) for at forhindre den østrogene bivirkninger af testosteron.

 

Indikationer

Testosteron propionat er brugt i nogle europæiske lande til at behandle sygdomme, hvor testosteron er enten mangelfuld eller fraværende. Disse betingelser omfatter:

primær hypogonadisme, hvor testiklerne er blevet skadet, og undlader at gøre testosteron
Hypogonadisme grund af svigt af hypofysen til at frigive af gonadotropiner.
forsinket pubertet
øge vægt i cachetic indlagt enkelte
I de fleste tilfælde af testosteron mangel, er terapi kræves i lang tid, indtil de sekundære seksuelle kendetegn er blevet udviklet, og væksten er tilstrækkelig.

 

Varighed

Behandlingen af ​​alle personer med testosteron propionat afhænger af alder, køn, diagnose og respons på behandlingen, og påbegyndelsen af ​​bivirkninger. Testosteron propionat bør altid indsprøjtes i balde muskler og ikke blot under huden. Den injektionsstedet bør varieres for at undgå abscesdannelse. En anden mulighed er at injicere stoffet på ydersiden af ​​låret. Det stof må aldrig indgives intravenøst.
 
Den dosis af testosteron propionat bør ikke overstige mere end 100-400 mg per måned på grund af udbrud af bivirkninger. Det stof skal altid efterses før injektion. Det er normalt en farveløs, gul suspension, som er klart. Eventuelle partikler eller klumper indikerer, at produktet er udløbet eller inaktiv. Varigheden af ​​behandlingen varierer fra 1-2 måneder.
 
Det stof skal opbevares ved stuetemperatur.

 

Bodybuildere

En masse bodybuildere bruge testosteron propionat i løbet af off sæson. Det stof forbliver i kroppen i lang tid, og det er tilrådeligt ikke at bruge det i løbet af aktiv sport sæson. Det stof har helt anabolske og androgene egenskaber. Men virkningen af ​​stoffet er ikke umiddelbar og kan tage mindst 3-4 uger for at blive tydelige. Mange bodybuildere bruger også andre anabole hormoner som GH / thyroxin i kombination. Fordi testosteron også omdannes til østrogen i fedtvævet, mange bodybuildere udvikle bryster og fastholde vand. Den dosis, der anvendes til at øge muskelmasse og styrke er omkring 25 - 400 mg / uge. Men ved højere doser, stoffet har potent bivirkninger, og det kan varmt anbefales, at alle begyndere starte med lav dosis.
 
Stigningen i proteinmasse sker gradvist, men forekommer. Fordi steroid også stimulerer produktionen af ​​røde blodlegemer, mange bodybuildere også bemærke, at de har en større kapacitet til at udføre under intens motion betingelser.
 
Testosteron propionat er foretrukket af de fleste bodybuildere men det er ikke let tilgængelige. Det stof er blevet hævdet at fremme et godt helbred, øge motion ydeevne og fører til en positiv kvælstofbalance. Der er rapporter om, at det også selektivt nedsætter fedt og øger muskelmasse. Nogle gange væskeophobning kan være ganske dramatisk, og nogle individer tager et diuretikum pille at fjerne det.
 
For at forhindre brystforstørrelse, testosteron propionat er cyklede med stoffer som Arimidex og Tamoxifen. De fleste individer tager testosteron i 4-6 uger og derefter stoppe for et par uger. I denne vaskes ud fase, kan man bruge Arimidex.

 

Kvinder

Alle testosteron analoger har potentiale til at forårsage virilisering, når varigheden af ​​brugen er forlænget. Hos kvinder, kan disse virilizing tegn være uddybning af stemmen, overdreven hårvækst, uregelmæssig menstruationscyklus, humørsvingninger og klitoris udvidelsen. Det anbefales, at ved det første tegn på virilisering symptomer lægemidlet bør stoppes. Grunden til dette er, at nogle af de virilizing tegn ikke kan være reversibel, selv efter seponering af steroid.

 

Side Effects

Som alle anabolske steroider, har testosteron propionat et par bivirkninger. Disse bivirkninger er generelt milde og veltolereret. De fleste af individer kan se nogle bivirkninger efter 2-4 måneders behandling. De mest almindelige bivirkninger omfatter:
 
uregelmæssig menstruationscyklus
virilisering
dybere stemme
klitoris udvidelsen
gynækomasti
smertefulde penis erektioner
hårtab, akne fedtet hud
tilbageholdelse af vand i kroppen
kvalme, opkastning, gulsot
leverkræft (sjælden)
mentale forandringer, depression, hovedpine, angst,
forhøjet serumkolesterol
Mens de fleste af disse bivirkninger er reversible, de brystforstørrelser og nogle virilisering er ikke. Samtidig brug af østrogener til at mindske bivirkningerne af virilization er ikke altid hjælpsomme.

 

Advarsler

Lægemidlet bør anvendes med stor forsigtighed hos personer med:
 
brystkræft og hypercalcæmi
leverdysfunktion
prostatakræft
hjerteproblemer
Der har været isolerede rapporter om individer udvikle en tør hoste, vejrtrækningsbesvær efter injektion med testosteron propionat. Dette har været knyttet til oliebaseret præparat eller et forurenende stof i formuleringen.
 
Alle personer, der bruger testosteron, bør have deres leverenzymer og blod hæmatokrit regelmæssigt kontrolleres for at sikre, at de inden for normale grænser.

 

Juridisk

Testosteron propionat er klassificeret som en klasse 3 stof under kontrollerede stof handle. I USA er det ikke tilgængelig i USA.

 

Detection

Testosteron propionat ikke forbliver i kroppen i nogen tid. Nuværende teknikker til test kan identificere testosteron eller dets metabolitter i urinen i mindst 3-4 uger efter, at lægemidlet er blevet stoppet. Infact, har screeningen også gået ud over urin test. Hvis overdreven brug af testosteron er mistanke, kan man endda finde spor af testosteron i håret 2-4 måneder efter, at lægemidlet er blevet stoppet.
 
Dog bør man vide, at de kontrolmetoder dag for testosteron propionat ikke er perfekt. Omkring 50% af personer, der tager denne steroid er savnet baseret på testosteron / epitestosterone nøgletal.

 

Omkostninger

Den juridiske testosteron propionat er temmelig svært at få fat off. De fleste af bodybuildere får deres testosteron fra det sorte marked. Generisk testosteron formuleringer produceret i Europa og Mexico er bredt tilgængelige. Det stof er ikke billig, og et hætteglas med 250 mg kan koste alt fra $ 10 - $ 40. I de sidste 2 årtier, har den stigende kontrol af disse stoffer af Energistyrelsen førte til skruppelløse forhandlere, der sælger falske eller forfalskede produkter. Så i sidste ende er det altid køber, pas på.