Producenter

List of all manufacturers


Testoviron Depot Bayer 20 amps [20x250mg/1ml]

Testoviron Depot Bayer 20 amps [20x250mg/1ml]

140,00 €

15% 119,00 €

Tilgængelighed: Stock

Buy Testoviron Depot Bayer (testosterone enanthate)

Testosteron er ansvarlig for den normale vækst og udvikling af de mandlige kønsorganer og for opretholdelsen af ​​de sekundære kønskarakterer. Det stof kan påvirke væksten af ​​prostata, testis, sædblærer, penis og pung og også er vigtig for kroppens vækst. Selvom testosteron er en androgen hormon, det gør besidder anabolske egenskaber. Dens anvendelse har vist sig at fremme proteinsyntesen og en positiv nitrogen balance i overværelse af en rig kaloriefattig diæt.

Testosteron har også evnen til at forårsage en svag stigning i produktionen af ​​røde blodlegemer ved at stimulere syntesen af ​​EPO fra nyrerne. Dette resulterer i en stigning i de røde blodlegemer og dermed en stigning i ilt bæreevne.

Når testosteron er taget i længere perioder, det hæmmer frigivelsen af ​​gonadotropiner fra hypofysen gennem en negativ feedback-mekanisme. Ved store doser kan det endda hæmme spermatogenesen.

Testosteron har også evnen til at forårsage en svag stigning i produktionen af ​​røde blodlegemer ved at stimulere syntesen af ​​EPO fra nyrerne. Dette resulterer i en stigning i de røde blodlegemer og dermed en stigning i ilt bæreevne.

Når testosteron er taget i længere perioder, det hæmmer frigivelsen af ​​gonadotropiner fra hypofysen gennem en negativ feedback-mekanisme. Ved store doser kan det endda hæmme spermatogenesen.

 

Dosis

Testosteron enanthate (Delatestryl) er kun langsomt frigives efter en intramuskulær injektion, og det er derfor, det skal ikke tages mere end 1-2 gange om måneden. Formuleringen kommer som en esterificeret forberedelse af testosteron, som kun er beregnet til at blive administreret af en intramuskulær injektion. Forestring af testosteron øger virkningsvarigheden af ​​testosteron. Forberedelsen leveres i en farveløs til mild gul suspension af sesamolie. Til medicinske anvendelser, er en dosis på 250-500mg bruges en gang om måneden.


Indikationer

Delatestryl er indiceret til behandling af tilstande, hvor testosteron er enten mangelfuld eller fraværende. Disse betingelser omfatter:
 
primær hypogonadisme, hvor testiklerne er blevet skadet, og undlader at gøre testosteron
Hypogonadisme grund af svigt af hypofysen til at frigive af gonadotropiner.
forsinket pubertet
Hos kvinder med brystkræft, kan testosteron hjælpe med at blokere virkningen af ​​østrogen og forhindre yderligere spredning. Det er en mulighed i stedet for kirurgisk fjernelse af æggestokkene.
 
I de fleste tilfælde af testosteron mangel, er terapi kræves i lang tid, indtil de sekundære seksuelle kendetegn er blevet udviklet, og væksten er tilstrækkelig.


Varighed

Behandlingen af ​​alle personer med testosteron enanthate afhænger af alder, køn, diagnose og respons på behandlingen, og påbegyndelsen af ​​bivirkninger. Generelt er det stof veltolereret, når ordineret som anbefalet. Delatestryl bør altid indsprøjtes i balde muskler og ikke blot under huden. Den injektionsstedet bør varieres for at undgå abscesdannelse. En anden mulighed er at injicere stoffet på ydersiden af ​​låret. Det stof må aldrig indgives intravenøst.
 
Den dosis af testosteron enanthate bør ikke overstige mere end 1000 mg om måneden, fordi stoffet har forlænget aktivitet. Det er yderst sjældent, at give dette stof en gang hver anden uge. Det stof skal altid efterses før injektion. Det er normalt en farveløs, gul suspension, som er klart. Eventuelle partikler eller klumper indikerer, at produktet er udløbet eller inaktiv. Varigheden af ​​behandlingen varierer fra 4-6 måneder.
 
Det stof skal opbevares ved stuetemperatur.

 

Bodybuildere

Mange bodybuildere bruger Delatestryl i løbet af off sæson. Det stof forbliver i kroppen i lang tid, og det er tilrådeligt ikke at bruge det i løbet af aktiv sport sæson. Det stof har helt anabolske og androgene egenskaber. Men virkningen af ​​stoffet er ikke umiddelbar og kan tage mindst 3-4 uger for at blive tydelige. Mange bodybuildere bruger også andre anabole hormoner som GH / thyroxin i kombination.

Fordi testosteron også omdannes til østrogen i fedtvævet, mange bodybuildere udvikle bryster og fastholde vand. Den dosis, der anvendes til at øge muskelmasse og styrke er omkring 250-1000 mg / uge. Men ved højere doser, stoffet har potent bivirkninger, og det kan varmt anbefales, at alle begyndere starte med lav dosis.

Stigningen i proteinmasse sker gradvist, men forekommer. Fordi steroid også stimulerer produktionen af ​​røde blodlegemer, mange bodybuildere også bemærke, at de har en større kapacitet til at udføre under intens motion betingelser. Testosteron enanthate er foretrukket af de fleste bodybuildere, fordi det er let tilgængelige og har en række fordele. Det fremmer et godt helbred, øge motion ydeevne og fører til en positiv kvælstofbalance. Der er rapporter om, at det også selektivt nedsætter fedt og øger muskelmasse. Nylige undersøgelser fra World Sports agenturer viser, at dette bestemt stof kan øge ydeevnen ved at øge muskelmassen og stadig ikke kan påvises i urinen inden for de første par uger. Selv når den anabolske virkninger er ikke indlysende, de fleste mennesker lægger mærke til en stigning i styrke. Nogle gange væskeophobning kan være ganske dramatisk, og nogle individer tager et diuretikum pille at fjerne det. For at forhindre brystforstørrelse, testosteron enanthate er cyklede med stoffer som Arimidex og Tamoxifen. De fleste individer tager testosteron i 4-6 uger og derefter stoppe for et par uger. I denne vaskes ud fase, kan man bruge Arimidex.

 

Kvinder

Alle testosteron analoger har potentiale til at forårsage virilisering, når varigheden af ​​brugen er forlænget. Hos kvinder, kan disse virilizing tegn være uddybning af stemmen, overdreven hårvækst, uregelmæssig menstruationscyklus, humørsvingninger og klitoris udvidelsen. Det anbefales, at ved det første tegn på virilisering symptomer lægemidlet bør stoppes. Grunden til dette er, at nogle af de virilizing tegn ikke kan være reversibel, selv efter seponering af steroid.

 

Bivirkninger

Som alle anabolske steroider, har testosteron enanthate et par bivirkninger. Disse bivirkninger er generelt milde og veltolereret. De fleste af individer kan se nogle bivirkninger efter 3-4 måneders behandling. De mest almindelige bivirkninger omfatter:
uregelmæssig menstruationscyklus
virilisering
dybere stemme
klitoris udvidelsen
gynækomasti
smertefulde penis erektioner
hårtab, akne fedtet hud
tilbageholdelse af vand i kroppen
kvalme, opkastning, gulsot
leverkræft (sjælden)
mentale forandringer, depression, hovedpine, angst,
forhøjet serumkolesterol
Mens de fleste af disse bivirkninger er reversible, de brystforstørrelser og nogle virilisering er ikke. Samtidig brug af østrogener til at mindske bivirkningerne af virilization er ikke altid hjælpsomme.
Hos børn brug af testosteron, skal nøje overvåges. Den kan accelerere knogle modning, men øger ikke kompenserende lineær vækst - hvilket resulterer i abnorme kroppen forvrængning i anatomi-esp. kæben og ansigt.

 

Advarsler

Lægemidlet bør anvendes med stor forsigtighed hos personer med:
 
brystkræft og hypercalcæmi
leverdysfunktion
prostatakræft
hjerteproblemer
 
Der har været isolerede rapporter om individer udvikle en tør hoste, vejrtrækningsbesvær efter injektion med testosteron enanthate. Dette har været knyttet til oliebaseret præparat eller et forurenende stof i formuleringen.
 
Alle personer, der bruger testosteron, bør have deres leverenzymer og blod hæmatokrit regelmæssigt kontrolleres for at sikre, at de inden for normale grænser.

 

Juridisk

Delatestryl er klassificeret som en klasse 3 stof under kontrollerede stof handle. I USA er det kun tilgængelig med en læges ordination.

 

Detection

Testosteron enanthate har en meget lang halveringstid i kroppen. Af denne grund er det også påvist i urinen længe efter den er blevet afbrudt. Nuværende teknikker til test kan identificere testosteron eller dets metabolitter i urinen i mindst 3-4 uger efter, at lægemidlet er blevet stoppet. Infact, har testen endda gået ud over urin test. Hvis overdreven brug af testosteron er mistanke, kan man endda finde spor af testosteron i håret 2-4 måneder efter, at lægemidlet er blevet stoppet.
 
Dog bør man vide, at de kontrolmetoder dag for testosteron enanthate ikke er perfekt. Omkring 50% af personer, der tager denne steroid er savnet baseret på testosteron / epitestosterone nøgletal.

 

Omkostninger

Den juridiske testosteron enanthate er temmelig svært at få fat off. De fleste af bodybuildere får deres testosteron fra det sorte marked. Generisk testosteron formuleringer produceret i Europa og Mexico er bredt tilgængelige. Det stof er ikke billig, og et hætteglas med 250 mg kan koste alt fra $ 10 - $ 20. I de sidste 2 årtier, har den stigende kontrol af disse stoffer af Energistyrelsen førte til skruppelløse forhandlere, der sælger falske eller forfalskede produkter. Så i sidste ende er det altid køber, pas på.