Producenter

List of all manufacturers


Tamoxifen Citrate Tablets Genesis 100 tabs [10mg/tab]

Tamoxifen Citrate Tablets Genesis 100 tabs [10mg/tab]

34,00 €

25% 25,50 €

Tilgængelighed: Stock

Buy Tamoxifen Citrate Tablets Genesis (tamoxifen, nolvadex)

Nolvadex er et ikke steroid stof, der var fremragende anti østrogen egenskaber. Ved at binde sig til østrogen-receptorer, blokerer det for virkningerne af østrogen. Det har været indiceret til behandling af visse typer af brystkræft hos kvinder og mænd. Det er også brugt til at forebygge brystkræft hos kvinder, der har haft duktalt carcinoma in situ (unormale celler i kanalerne af brystet) og er en høj risiko for at udvikle brystkræft. Nolvadex bliver også undersøgt i behandlingen af ​​andre typer af brystkræft. Det kaldes også tamoxifen eller tamoxifen citrat.

 

Indikationer

Nolvadex er anvendt i behandlingen af ​​metastatisk brystkræft hos kvinder og mænd. Det er også anvendes til behandling af præmenopausale kvinder med metastatisk brystkræft. I stedet for kirurgi (fjernelse af æggestokkene) eller stråling, er Nolvadex foretrækkes. Patienter, der har østrogen receptor positive tumorer får mest ud Nolvadex terapi. Nolvadex er også indiceret som adjuverende behandling af brystkræft hos kvinder efter operationen.

 

Dosis

Nolvadex findes som en 10/20 mg pille. Det fås også som en 10 mg løsning. Den anbefalede dosis af nolvadex er 20 mg dagligt. Det er taget gennem munden og let absorberes. P-piller kan tages med eller uden mad.
 
Dosis af Nolvadex hos personer med brystkræft er mellem 20-40 mg / dagligt. Højere doser end 20 mg per dag bør være opdelt i til 1-3 doser. De fleste af bodybuildere starte med 20 mg / dag og nogle går op til 30 mg / dag. Det stof er ikke anbefalet til behandling for mere end 5 år

 

Bodybuildere

Nolvadex har som sådan ingen direkte anabolske og androgene effekter. Alle dens virkninger er sekundære til blokering af østrogen receptorer. Nolvadex er kendt for at blokere østrogen-receptorer i kroppen. Når det blokerer østrogen receptorer på hypothalamus, hjernen registrerer, at kroppen er mangler i dette kønshormon. Dette resulterer i en bølge af gonadotropiner (LH og FSH), der øger syntesen af ​​kønshormoner. Det stof har vist sig at øge syntesen af ​​testosteron.

Den kraftige stigning i testosteron dernæst regnskab for anabolske og androgene effekter af Nolvadex.
 
De fleste bodybuildere tage Nolvadex efter at være kommet ud for en anabolsk steroid. Da de fleste anabolske steroider undertrykker testosteron produktion, kan Nolvadex blive tilføjet i løbet af udvaskning cyklus. Mens nogle bodybuildere foretrækker Nolvadex, andre foretrækker Arimidex. Virkningerne af begge stoffer er ens. Siden Nolvadex også blokerer østrogen aktivitet, de fleste bodybuildere tilføje det til deres regime at forhindre gynækomasti og væskeophobning.
 
Der er minimal vægtforøgelse med Nolvadex alene. For at opretholde vægten stige som følge af andre anabolske steroider, er Nolvadex foretrækkes. Brugt i løbet af udvaskningen cyklus, kan det stof, opretholde vægtøgning og giver også testiklerne til at komme sig.


Kvinder

Nolvadex er rutinemæssigt ordineres til kvinder med metastatisk brystkræft. Alle kvinder, der tager dette lægemiddel, om det juridisk er ordineret eller med henblik på bodybuilding bør følges af en læge.

Bivirkningerne til bekymring hos kvinder omfatter følgende:
blødninger fra skeden
nye knuder i brystet
lavere oppustethed
smerter i bækken området
hævede ben
pludselig eller gradvis åndenød
synsforstyrrelser
uregelmæssig menstruationscyklus

Det er bydende nødvendigt, at alle kvinder, der tager Nolvadex få deres bryster undersøgt regelmæssigt af sundhedspersonale. Mens chancerne for eventuelle komplikationer er sjældne, det er bedre at forebygge end at helbrede. En kvindelig bodybuilder skal huske, at P-piller ikke virker ved tilstedeværelse af Nolvadex.

 

Samlet bivirkninger

Nolvadex er et meget sikkert lægemiddel, tusindvis af kvinder er blevet behandlet med det, og mindre end 1-3% udvikler nogen betydelige bivirkninger. Meget få kvinder har måttet ophøre med lægemidlet på grund af bivirkninger. De mest almindelige bivirkninger hos både mænd og kvinder omfatter:
hedeture
hævelser i benene
tab af smag til mad
kløe i kønsdelene
depression
træt, svimmelhed
hovedpine
hårtab
vaginal tørhed
kvalme, opkastning
knoglesmerter
hoste
mavekramper
tab af appetit

De fleste af disse bivirkninger løse, når lægemidlet er stoppet.

 

Advarsler

Nolvadex kan forårsage hypercalcæmi i patenter med brystkræft inden for et par uger efter start af lægemidlet. Der har også været rapporter om livmoderkræft induceret med Nolvadex
 
Nolvadex også kan forårsage blodpropper, som kan embolize til lungerne. Andre sjældne komplikationer har inkluderet leverkræft og synsforstyrrelser.

 

Overdosering

Nolvadex er et meget sikkert lægemiddel, og ingen tilfælde af over dosis har været rapporteret. Hvis mange piller er taget, skal du gøre virkninger ikke forekommer i mindst 4-6 dage. Man kan udvikle en rysten, usikker gang, svimmelhed eller en uregelmæssig hjerterytme. I alle tilfælde er behandlingen understøttende. Ingen permanente toksicitet er set.

 

Detection

Det stof er aktivt screenes for af mange idrætsorganisationer. Mens nogle kvinder kan have en recept for at tage stoffet, er alle mænd, som viser sig at have dette stof i urinen automatisk udelukket fra yderligere sports konkurrence. Nolvadex og dets metabolitter kan påvises i urinen i mindst 3-4 uger efter sidste dosis.

 

Omkostninger

Nolvadex er alment tilgængelig. Det stof er ikke billig, og prisen er variabel. I gennemsnit bruger hver pille sælger for omkring 1,50 dollar-$ 2.0. Der er generiske former for Nolvadex foretaget i Asien, der er billigere, men kvaliteten og renheden af ​​disse piller er tvivlsom. Indtil videre synes der ikke at være nogen falske Nolvadex produkter på markedet.