Producenter

List of all manufacturers


Kamagra Oral Jelly Ajanta 1 sachet [100mg/sachet]

Kamagra Oral Jelly Ajanta 1 sachet [100mg/sachet]

4,00 €

15% 3,40 €

Tilgængelighed: Stock

Buy Kamagra Oral Jelly Ajanta (sildenafil, viagra)

INDIKATIONER

Kamagra er indiceret til behandling af erektil dysfunktion. Kamagra øger blodgennemstrømningen til penis, så mere blod flyde ind i penis, som skete naturligvis, når en mand er seksuelt stimuleret. Med mere blod flyder i og mindre flyder ud, udvide blodkarrene i penis, hvilket resulterer i en erektion.

 

VEJLEDNING

Brug Kamagra som anvist af din læge.

Tag Kamagra gennem munden med eller uden mad. Kamagra virker måske ikke så hurtigt, hvis du tager det med et måltid med højt fedtindhold.

Kamagra absorberes hurtigt. Maksimale effekt forekommer mellem 30 og 120 minutter efter indtagelse af tabletten.

Kamagra kan hjælpe dig med at få en erektion, når seksuel stimulation sker. En erektion vil ikke ske blot ved at tage en pille.

Du må ikke tage mere end den anbefalede dosis eller tage det oftere end en gang dagligt, eller som anvist af lægen.

Hvis du glemmer en dosis af Kamagra og du stadig har til hensigt at engagere sig i seksuelle aktivitet, så tag den så snart du husker det. Fortsæt med at tage det som anvist af lægen.

 

DOSERING

Den anbefalede dosis er 50 mg, som tages efter behov, ca 1 time før seksuel aktivitet. Baseret på effektivitet og tolerance kan dosis øges til maksimalt anbefalede dosis på 100 mg eller sænkes til 25 mg.

Spørg din sundhedspleje udbyder de spørgsmål, du måtte have om, hvordan du bruger Kamagra.

 

OPBEVARING

Opbevares Kamagra ved stuetemperatur mellem 59 og 86 grader F (15-30 grader C) væk fra fugt, varme og lys. Store Kamagra utilgængeligt for børn.

 

MERE INFO:

Aktive ingrediens: Sildenafil