Producenter

List of all manufacturers


Finasterid PharmaS 28 tabs [5mg/tab]

Finasterid PharmaS 28 tabs [5mg/tab]

49,00 €

20% 39,20 €

Tilgængelighed: Stock

Buy Finasterid PharmaS (finasteride)

Propecia (finasteride) anvendes til behandling af mandlig skaldethed (androgen alopeci) hos mænd. [Det anvendes også i kombination med doxazosin til behandling af benign prostatahyperplasi (BPH).] Finasteride er en oralt aktiv testosteron Type II 5-alfa-reduktaseinhibitor inhibere enzymet, der omdanner testosteron til dihydrotestosteron (DHT). Topisk (på hovedbunden selv) det er af en vis virkning i at minimere yderligere hårtab. I kombination med Nizoral og spironolacton (som lugter forfærdeligt, ved den måde), kan det faktisk vende tab moderat.

Oral anvendelse vil dog reducere DHT niveauer systemisk, hvilket kan påvirke uddannelse og sexlyst.

Til brug i cykler med testosteron, tror jeg ikke, det er dårligt overhovedet. Man simpelthen ikke ønsker mindre DHT end normalt. Da mængden af ​​testosteron i systemet stiger, mængden af ​​finasterid nødvendige for at holde niveauer ned til normale stigninger. Jeg betragter 5 mg / dag rimeligt på gram pr uge niveau, og forholdsmæssigt mindre ved lavere doser af testosteron.

Jeg ville personligt ikke bruge mere end den anbefalede farmaceutiske dosis, eller 5 mg / dag. Mere måske ikke være sikker og måske på et tidspunkt årsag DHT niveauer til at blive unormalt lavt.

Finasteride er det kemiske navn på aktive ingrediens i Proscar og Propecia. Proscar og Propecia er registrerede varemærker tilhørende Merck & Co. Inc. i USA og / eller andre lande.